Ny side

Mit job som fysioterapeut

Camilla Bryllemose

Fysioterapeut:

Jeg hedder Camilla Byllemose, er fysioterapeut, 46 år, gift og bosat Snejbjerg. Jeg har 2 børn – en dreng på næsten 11 år, der går i 4. klasse og en pige på 8 år, der går i 2. klasse.
I min fritid er jeg med i bestyrelsen for Snejbjerg Fitness og er hjælpetræner i håndbold.

Jeg er ansat i et barselsvikariat, og jeg har min daglige base på Rosenlundcentret, men kører i hele område syd i Herning Kommune.

Det er et spændende arbejde med mange forskellige udfordringer. Der er ikke 2 dage, der er ens og jeg ved aldrig 100%, hvad dagen bringer. Men det er også det, der gør dagen spændende.
Det at møde så mange forskellige mennesker både fagligt personale, men bestemt også alle de borgere, jeg kommer ved, gør, at man skal bruge mange sider af sig selv, for vi er jo heldigvis ikke alle ens Smiler stort

En typisk dag kan se ud som følgende:
Jeg har telefontid mellem klokken 8-9 om morgenen og får der ofte også tjekket, hvad der er kommet af mail og adviser, vi som terapeuter skal tage os af.

Så står den på hjemmebesøg, hvor træning er på dagsordenen – der bliver trænet og instrueret og snakket om vigtigheden i at holde sig fysisk i gang for stadig at kunne klare sig selv.

Holdtræning er også en vigtig del af mit virke, hvor borgere kommer ind på centret til træning. Det er rigtigt godt også for det sociale aspekt. Kroppen skal bevæges godt igennem og alle led skal bevæges så de bliver godt smurt. Så er der ofte også noget leg, hvor bevægelse indgår og gerne lidt konkurrence, så bliver alle skavanker glemt, og man kæmper sit bedste.

Hvis I ser nogen gå rundt i Snejbjerg med stave, går balance rundt på sandkassen, laver sjove balanceøvelser rundt omkring, så er det bare mig sammen med vores udehold, hvor vi bruger naturen m.m. til træning.

Så er der hele den skriftlige del af arbejdet, der også fylder en del. Vi skal dokumentere, hvad vi går og laver, samt at andet fagpersonale skal være orienteret om de tiltag, vi som terapeuter laver.
Jeg er en del af en rigtig god terapeutgruppe her i område syd, hvor vi er 2 fysioterapeuter og 2 ergoterapeuter.

Det er vigtigt med gode kollegaer, så vi sammen kan løse opgaverne bedst mulig Kærlighed

Af Camilla Byllemose

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 19:38

kan du lave en nærmere analyse af novellen "hejren", har lidt svært ved at forstå handlingen, tak på forhånd

...
28.01 | 08:42

Hej jeg har en crosser stående, som ikke bliver brugt mere. Sælger I sådan een, da vi vil gerne af med den

...
27.10 | 09:51

Rosenlundcentret er i Sydgaden, Snejbjerg
mvh Søren Brogaard

...
26.10 | 21:34

Hvor ligger det i herning

...
Du kan lide denne side