Årsprogram

 

 

ÅRSPROGRAM

2019 - 2020

  

ROSENLUND AKTIVITETSHUS

SYDGADEN 8 SNEJBJERG 

På Rosenlund Aktivitetshus vil vi gerne være det lokale samlingspunkt, for alle efterlønnere, pensionister og førtidspensionister. Vi ønsker, at Rosenlund er et sted, hvor alle er velkommen og hvor fælles oplevelser og samvær er i højsædet.

 

Det er de frivillige og vores medlemmer, som er med til at Rosenlund Aktivitetshus er et godt sted at være, hvor der er en afslappet atmosfære, men også et sted hvor alle vores frivillige yder en kæmpe indsats for at vores medlemmer kan få ny viden og læring.

Du kan melde dig som deltager i en eller flere af aktiviteterne, du kan også blive frivillig vejleder. Der er altid mulighed for at oprette nye aktiviteter, så har du gode ideer hertil, er du meget velkommen til at henvende dig til Centerrådet eller til Sally Mikkelsen.  Se telefonnumre på bagsiden af bladet.

 

Alle vores hold, caféen og arrangementerne varetages af frivillige, men alle er velkomne til at komme med inspiration og nye input på holdene, så Rosenlund kan forsætte med at være et sted, der er i fornyelse. I cafeteriet kan man købe en kop kaffe og et stykke brød/kage.

 Er du ny bruger, og kender du ikke Rosenlund Aktivitetshus, vil vi gerne vise dig rundt og fortælle dig om stedet. Du kan blot henvende dig til et af Centerrådets medlemmer eller aktivitetskoordinator Sally Mikkelsen.

 

Læs mere om Rosenlund Aktivitetshus på hjemmesiden                                                                                                                                                                                         http://www.rosenlundcentret.dk

 

Velkommen til sæson 2019/ 2020 på Rosenlund Aktivitetshus!  

 

Vi er mange, der er plads til flere  

              

   Jørn Vestergaard

 

Sally Mikkelsen

 

Lars Østergaard

 Centerrådsformand

  Aktivitetskoordinator

Leder

 

   

Generel information

 

        Praktiske oplysninger til den nye sæson vedrørende medlemskab og tilmelding.

                                              Gå ind på http://www.aktiv.herning.dk. 

                                       Tryk på Rosenlund Aktivitetshus i en af de blå kasser

               Informationen på centret er åben i september mandag + onsdag fra 10.00 – 11.00

 

TILMELDING

Fra torsdag d. 15. august kl. 09.00, kan du købe medlemskab online til Rosenlund Aktivitetshus.

Torsdag d. 22. august k. 09.00 kan du få hjælp til tilmelding, i EDB-lokalet.        HUSK mobiltelefon og dankort (hvis du har det) ellers kontanter.

Centerrådet inviterer alle medlemmer på kaffe og brød i caféen fra kl. 09.00 på tilmeldingsdagen.

MEDLEMSKAB

For at deltage i Rosenlund Aktivitetshus tilbud eller for at være frivillig skal man have et medlemskab. Medlemskabet koster 410,- kr.

Har man købt medlemskab i et af Herning Kommunes andre centre, kan man købe et lokalt medlemskab til Rosenlund Aktivitetshus for 105,-kr.

Medlemskabet giver mulighed for at deltage i alle aktiviteter, dog må påregnes udgifter til materialer og ved enkelte aktiviteter er der brugerbetaling, som betales ved tilmeldingen. Fra 15.2.2020 koster et medlemskab 205,- kr. og lokalt medlemskab 51 kr.

 

Har du været medlem tidligere? Vigtigt - før køb af medlemskab og tilmelding. Tjek om din medlems-profil er rigtig. Du kan redigere den således:

  • Under punktet:  ”Mere info” skal du klikke på ”medlemslogin. ”
  • Her kan du ændre, hvis du f.eks. har ændret adresse, telefonnummer, mm.
  • Du kan også skifte adgangskode.

Når du køber medlemskab og du tidligere har været medlem på et af aktivitetscentrene i Herning kommune, så benyt feltet: ”Allerede medlem” i højre side og udfyld med mobiltelefonnummer eller mailadresse og adgangskode.

Er du nyt medlem, så tryk på ”Nyt medlem”.

Privatlovs Politiken finder du på centerets opslagstavle samt kommunens hjemmeside.  

Hvis du har flere medlemsprofiler i dit navn, så kontakt Aktivitetskoordinator Sally Mikkelsen

Hold tilmelding:

Sker online eller på Rosenlund Aktivitetshus fra den 22. august kl. 09.00. Herefter tilmelding ved henvendelse til Sally Mikkelsen. Nogle hold har begrænset deltagerantal. Ved overtegning vil der blive forsøgt oprettet et nyt hold.

Selvtræning:

Medlemmer, der selv ønsker at benytte Rosenlund Centrets motionsrum, skal have instruktion af terapeut inden opstart. Denne instruktionstid skal bookes i conventus.

Træningstider ses på skema på opslagstavlen ved motionsrummet.                                                              Det koster 10,-kr. pr. gang at benytte motionsrummet.

Træningshold:

Der kan tilbydes vedligeholdende træning og genoptræning efter serviceloven. Træningstilbuddet vil afhænge af dit behov og vil i hvert enkelt tilfælde blive vurderet af terapeuten ud fra Herning Kommunes kvalitetsstandarder. Har du behov for at træne balance, bevægelighed, styrke, koordination eller daglige færdigheder med hjælp fra personalet, er der mulighed for at deltage på et af vores hold. For at deltage på disse hold, skal du godkendes hertil af én af terapeuterne. Træningen kan i særlige tilfælde foregå i dit eget hjem. Kontakt fysioterapeut Synnøve Lind på telefon 2498 6603 for at høre om dine muligheder. Man skal forvente at der kan være lang ventetid, til at få et træningstidspunkt med fysioterapeuten.

Faldudredningshold:

Er du én af dem, der har oplevet et fald inden for det seneste år? Er du i risiko for at falde? Ved du, at der kan være mange grunde til, at man falder? Ønsker du at gøre en indsats for at nedsætte risikoen for at falde igen?

Der vil løbende blive oprettet faldudredningshold med en ergoterapeut og en fysioterapeut, hvor du får en bred indsigt i årsagerne til, at man falder. Endvidere vil du have en mulighed for individuel vejledning for at finde den indsats, der vil være bedst for dig. Der oprettes hold, når der minimum er 6 deltagere. Kontakt fysioterapeut Gitte Toustrup Hansen på telefon 3044 0364 for at høre om dine muligheder.

Café:

I Rosenlund Aktivitetshus café kan man nyde en kop kaffe og et stykke brød i hyggelige omgivelser og i godt selskab. Caféen betjenes mandag, onsdag og torsdag formiddag af frivillige.

Støttende aktivitet og motion:

Tilbud til borgere, der har brug for kontakt og støtte til aktiviteter og motion af personale og eller frivillige. Kontakt Sally Mikkelsen 96285563 eller Tina Alstrup for mere information Tlf.: 96288700

 

Oversigt over aktiviteter – hver dag i ugen

MANDAG

 

AKTIVITET OG TIDSRUM

BESKRIVELSE AF HOLDET

BILLARD

 

Der kan spilles billard i forhallen.

Pris: pr. deltager: 100,- kr. pr. år.

 

SPILLEKLUB

kl. 9.30 - 11.30 Første gang: 2.9.

 

Her kan man mødes med andre til socialt samvær samt spille canasta

Sted: Cafeteriet.

Vejleder: Mangler

BOB

kl. 9.30 - 11.30 Første gang: 2.9

Har du lyst til et spil bob, så kan du få en rask dyst her.

Sted: Cafeteriet.

Vejleder: Jens Ole Rasmussen

BRIDGE

kl. 8.30 - 11.30

Første gang: 2.9

For let øvede og øvede. 

Deltag i små turneringer og få mulighed for at finpudse dit meldesystem.

Sted: Mødelokalerne. 

Vejleder: Bodil Mouritzen

Pris:60 kr.

BRIDGE

Kl. 9.00 – 11.00

Første gang: 2.9

 

For nybegyndere.

Lær det grundlæggende meldesystem og også lidt spilleteknik. Stift bekendtskab med et dejligt kortspil. Forude venter mange dejlige bridgetimer.

Sted: Biblioteket

Vejleder: Bodil Mouritzen.

Pris:60 kr.

SLÆGTSFORSKNING kl. 9.30 - 11.30

Første gang: 2.9.

  

Har du lyst til at forske i dine aner, og vil du gerne vide lidt om, hvor- dan man kan gribe det an, så er muligheden her.

Sted: EDB-rummet.  

Vejleder: Leif Sepstrup.

 

UD AT SE / OPLEVE GRUPPEN 

kl. 14.00 - 16.00

Første gang: 2.9  

Gruppen mødes første gang for at drøfte og planlægge indhold og datoer. Vi satser på fire ture i løbet af sæson 2019/20. Kom med gode ideer. Der kan blive tale om museumsbesøg, naturture, kulturture m.m.

Sted: Biblioteket.

Vejleder: Kirsten Schmidt

 

BLOMSTER

Kl. 9.30 - 11.30

Sidste mandag i måneden fra september til og med marts

Her kan du sammen med andre lave dekorationer m.m. med årstidens blomster.

Sted: Træningskøkkenet

Vejleder: Ketty Sørensen

 

       

 

TIRSDAG

 

AKTIVITET OG TIDSRUM

BESKRIVELSE AF HOLDET

 

BILLARD

 

Der kan spilles billard i forhallen.

Pris pr. deltager: 100,- kr. pr. år.

 

ØLBRYGNING

Kl 8.00 – 11.30

 

Første gang: 3.9.

Kom og lær at brygge øl. Vi brygger forskellige slags alt efter årstiden. Ønsker man, at deltage en halv sæson – kan man dele pladsen imellem sig.  

Pris: 120 kr. for sæsonen.

Sted: Frikadellen.

Vejleder :Christa og Børge Sørensen.

ÅBENT

TRÆVÆRKSTED

kl. 9.30 - 11.30

Første gang: 3.9.

 

Har du lyst til at arbejde med træ, kan du bruge værkstedet til fremstilling af selvvalgte emner. I værkstedet er der forskellige maskiner og værktøj, så mulighederne er mange.

Pris: 60,- kr.

Sted: Træværkstedet.

Vejleder: Robert Bang

 

PATCHWORK

kl. 13.30 - 15.30 Første gang: 3.9. 

 

Her kan du få anvendt dine stofrester. Små stykker stof syes sammen til mange spændende ting - lige fra grydelapper til sengetæpper.  

Sted: Mødelokalerne 

Vejleder:  Margith Højholdt

 

KOR FOR M/K

KL 16.00 – 17.00

Ulige uger

Første gang: 10.9.

Kom og syng dejlige sange efter Højskolesangbogen og kopi ark. Her får du mulighed for, at synge sammen med andre 1 +2 stemigt.

Sted: Cafeteriet

Vejleder: Grethe Christiansen  

Max 30 deltagere

 

SPIL

Kl 19.00 – 21.00

Første gang 3/9

Synes du, at aftenerne kan være lange? Eller har du bare lyst til hygge og socialt samvær, så kom og vær med til at spille. Vi finder sammen ud af, hvad vi vil spille kort eller brætspil.

Sted: Cafe

Vejleder: Henning Juul Rasmussen

 

 

                         

ONSDAG

AKTIVITET OG TIDSRUM

BESKRIVELSE AF HOLDET

BILLARD

kl. 9.30 - 11.30

Første gang: 4.9.

 

Der kan spilles billard med vejledning og instruktion.

Pris pr. deltager: 100,- kr. pr. år.

Sted: Forhallen.

Vejleder: Kai Fredsø Pedersen

KNIPLING/ulige uger kl. 9.30 - 11.30

Første gang: 4.9.

For både nybegyndere og let øvede. Er du nybegynder, kan du lære teknikkerne - er du øvet, kan du få inspiration til nye ting.

Sted: Mødelokalerne.

Vejleder: Kirsten Kristensen

ÅBENT TRÆVÆRKSTED

kl. 9.30 - 11.30

Første gang: 4.9.

 

Har du lyst til at arbejde med træ, kan du bruge værkstedet til fremstilling af selvvalgte emner. I værkstedet er der forskellige maskiner og værktøj, så mulighederne er mange.Pris: 60,- kr.

Sted: Træværkstedet.

Vejleder: Jørgen Simonsen og Erling Relund

KROLF

Kl. 09.30-11.30

Første gang 4.9

Krolf er en mellemting mellem kroket og golf. Banen er blevet etableret i vores centerhave. 

Pris: 60,- kr.  

Sted: Centerhaven.

Vejleder: Ella Mørup og Lisbeth Christensen

STRIKKECAFÉ

kl. 13.30 - 16.00

Første gang:4.9.

Kan du li' at strikke, kunne du tænke dig at få inspiration af andre med samme interesse, så er strikkecaféen lige noget for dig. 

Sted:  Caféen.

Vejleder: Hanne Pedersen

LÆR AT HÆKLE

kl. 13.30 - 16.00

Første gang:4.9.

Kunne du tænke dig, at lære grundprincipperne for hækling at kende. Så vil lær at hækle vejlederne gerne lærer dig disse.

Sted:  Caféen.

Vejleder: Hanne Hjøllund og Margit Højholdt

RØDE KORS

KL: 13.30 – 16.00

Første gang: 4.9

 

Der strikkes og hækles ting til Røde kors efter deres opskrifter. Garn leveres af Røde kors. Borgere i Snejbjerg by kan afhentes af vejlederne på holdet. Pris 20,-kr. pr. gang.

Sted: Caféen.

Vejleder: Solveig Iversen og Birgit Jespersen

LITTERATURSTUDIE-KREDS/ ulige uger

kl. 14.00 - 16.00

Første gang: 11.9

 

Vi læser nyere skønlitteratur af danske og nordiske forfattere. Vi låner bøgerne på biblioteket. Lydbogslæsere kan også være med.  Bøgerne læses hjemme, og vi drøfter og taler om det læste, når vi mødes.   

Sted: mødelokalerne.

Vejleder: Ole Pedersen

ØLBRYGNING

Kl. 8.30 – 11.30

Første gang 4.9

Kom og lær at brygge øl. Vi brygger forskellige slags alt efter årstiden. Ønsker man, at deltage en halv sæson – kan man dele pladsen imellem sig. Pris: 120 kr. for sæsonen.

Sted: Frikadellen.

Vejleder: Robert Bang

LINEDANCE

kl. 16.00 - 17.00

Første gang: 4.9.

Linedance er sjov, god motion til god musik. Man bliver i godt humør.

Sted: Cafeteriet

Vejleder: en gruppe dansere

BETON

kl. 9.30 - 11.30

Første gang 4/ 9

Lige uger

Socialt samvær og lave kreative ting af beton.

Pris: mindre beløb til materialer

Vejleder: Ingrid Nielsen

 

TORSDAG

AKTIVITET OG TIDSRUM

BESKRIVELSE AF HOLDET

BILLARD

 

Der kan spilles billard i forhallen.

Pris pr. deltager: 100,- kr. pr. år.

 

SLÆGTFORSKNING

kl. 9.30 - 11.30 Første gang: 5.9.

Har du lyst til at forske i dine aner, og vil du gerne vide lidt om, hvor- dan man kan gribe det an, så er muligheden her.   

Sted: EDB-rummet.  

Vejleder: Leif Sepstrup

TRÆVÆRKSTED

kl. 9.30 - 11.30

Første gang: 5.9.

Har du lyst til at dreje eller skære i træ m.m., er der mulighed for at lave mange spændende ting. 

Pris: 60,- kr.

Sted: Træværkstedet.  

Vejleder: Henning Nørgaard  

STENSLIBNING

kl. 9.30 - 11.30 

Første gang: 5.9.

Sten slibes og poleres. Der må påregnes udgifter til div. materialer. 

Max 4 deltagere på holdet. 

Pris: 60,- kr.

Sted: "Stensliberen". 

Vejleder: Ole Pedersen

MALING

kl. 9.30 - 11.30

Første gang: 5.9.

Her kan du møde andre, der har lyst til at tegne eller male. Deltagerne hjælper og inspirerer hinanden. Er du i tvivl, om malerholdet er noget for dig, vil der være lærred og farver til rådighed til at prøve første gang.

Sted: Mødelokalerne. 

Vejleder: Ketty Sørensen  

KRYDDERSNAPS

kl. 9.30 - 11.30

3. torsdag i måneden Første gang 19.9.

Har du lyst til at lave din egen kryddersnaps, så er muligheden her.  Vi tager ud i naturen og finder ”krydderierne” eller medbringer bær og frugt fra egen have / fryser. Der må påregnes udgift til materialer.

Sted: Cafeteriet.  

Vejleder:Henning Nielsen

SUNDT MADHOLD kl. 10.00 - 14.00

Første gang: 5.9

Her laves god dansk mad tilsat lidt sundt. Efter en kop kaffe går vi i gang med at tilberede dagens middag, som vi nyder i fællesskab, inden vi går hjem.

Max:6 deltagere.

Sted: Frikadellen

Vejleder: Bent Hansen.

KORTVÆRKSTED

Ulige uger (4gange) Kl. 13.30 – 15.30

Første gang: 12.9

Få inspiration til at lave personlige kort til jul, fødselsdag m.m. Der er ingen grænser for, hvad der kan bruges af materialer, servietter, glansbilleder, tapet, bånd osv. Medbring saks, skærekniv og skæreunderlag. Karton og papir m.m. kan købes i begrænset omfang.

Max. 6 deltagere

Sted: Biblioteket

Vejleder Else Poulsen

NYT

 

Sved, styrke og socialt samvær.

14.30 – 15.30

Første gang: 12.9

Sidste gang: 21.11

At dyrke motion spiller en vigtig rolle og giver en lang række fysiske, psykiske og sociale fordele. Alle kan deltage, da vi ofte laver øvelser ud fra tabata teorien.

Krav: Man skal være i stand til at komme ned på gulvet  

Max. 8

Sted: Motionslokalet

Vejleder: Sally Mikkelsen

             

FREDAG

AKTIVITET OG TIDSRUM

Beskrivelse af holdet

BILLARD

Der kan spilles billard i forhallen.

Pris pr. deltager: 100,- kr. pr. år.

 

SPILLE-

EFTERMIDDAG

kl. 13.30 - ca. 15.30

 

 

Her er der mulighed for at spille canasta, whist, bob og billard.

Alle kan være med - såvel nybegyndere som mere erfarne spillere.

Andre gode forslag til spil modtages gerne.

Sted: Cafeteria og forhal

Vejleder: ingen man møder bare op

KOL-

FRITRÆNINGSHOLD

kl. 11.00-12.00

Her er der mulighed for at træne sammen med andre med lungeproblemer og få talt om de udfordringer, KOL kan give i hverdagen. Man kan få udarbejdet et træningsprogram ved fysioterapeut Synnøve Lind.

ØLBRYGNING

Kl 8.30 – 11.30

Første gang 6/9

Kom og lær at brygge øl. Vi brygger forskellige slags, alt efter årstiden.

Pris: 120 kr. for sæsonen

Sted: Frikadellen.

Vejleder: Ole Feldborg 

Max: 5 personer

     NYT                

  WII kl. 10.30 – 11.30

Første gang 6/9

8 gange

Har du et lille konkurrence gen gemt i maven? Eller har du bare lyst til at have det sjovt, samtidig med at du får kroppen rørt så kom endelig til en hyggelig time.  Vi kan spille fem velkendte sportsspil inden for sportsgrenene baseball, boksning, tennis, bowling og golf.

Alle kan deltage uanset om man kan gå eller sidder i kørestol.

Sted: Cafeen.

Vejleder: Vagner Nielsen og Sally Mikkelsen 

Max: 6 personer

 

              FRIVILLIGE / VEJLEDERE

Vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at gøre en frivillig indsats på Rosenlund.

Der er altid plads til dig i Rosenlund Aktivitetshus uanset om du bruger mange eller få timer.

 

                             Vi glæder os til at se dig!

              

 

Arrangementer

 

ARRANGEMENT

Beskrivelser og datoer

SYNG-MED

EFTERMIDDAGE:

Grethe Christiansen og Birte Birkely synger for og står for den musikalske ledsagelse ved syng-med eftermiddagene. 

Reservér følgende mandage fra kl. 14.00 til 15.30.

Pris inkl. kaffe: med medlemskab: 25,- kr.

Pris uden medlemskab: 35,- kr.

 

16. september

20. januar

16. marts

  

 

JULE-SYNG-MED

EFTERMIDDAG

Den 2. december

 

Julehygge med sang, musik og oplæsning ved Lis og Erling Haubjerg.

Pris incl. kaffe: med medlemsskab 25,- kr.

Uden medlemsskab 35,- kr.

Foregår i caféen Kl. 14.00 – 15.45

BANKO

Mads Videbæk, Jenny Lisby, Judith Lauridsen, Lis og Bent Hansen står for eftermiddagene med bankospil. 

Pris: 1 plade: 10,- kr., 3 stk.: 25,- kr., efterfølgende plader 5,-kr. Sæt kryds i kalenderen flg. tirsdage fra kl. 14.00 til 15.30:

 10. september       14. januar

  8. oktober              11. februar

 5. november           10. marts

17. december          21. april

 

SØNDAGSCAFÈ

 

Fællesnævner for disse eftermiddage er først og fremmest hyggeligt samvær men også kaffedrikning, snak, evt. spil, oplæsning og fælles- sang.

Pris inkl. Kaffe og kage 25,- kr

 Søndagscafeerne afholdes følgende søndage kl. 14.30 - 16.00

 

8. september                     1. december                1. marts

 6. oktober                     12. januar                    19. april

 3. november                   2. februar

REJSEOPLEVELSER:

 

 

Den 21. oktober

Den 27. januar

Den 9. marts

"Rejseoplevelser" foregår mandag eftermiddage kl. 14.00 - 16.00.

 Pris inkl. kaffe: med medlemskort 25,- kr., uden medlemskort 35,- kr.

 

Lis og Jens Lavrsen fortæller om ” på floden gennem Thailand”

Lilly og Thure Krarup fortæller om ” Afrika i mit hjerte”

John Bech fortæller om ” Mageløse oplevelser på Bali”                                  

MUSIK EFTERMIDDAG

 

Den 18. november

Den 24. februar

 

Vi er ca. 8 seniormusikere, som kender hinanden rigtig godt og vi elsker at spille musik. Vi vil gerne lave en rigtig hyggelig eftermiddag, for alle som elsker at synge de kendte danske sange og lytte til harmonika musik. Vi håber at se mange af jer.

Musik eftermiddag foregår i caféen kl. 14.00 – 16.30.

Pris inkl. Kaffe: med medlemskort 25,- kr., uden medlemskort 35,- kr. 

VACCINATION

Den 8. november

 

 

Igen i år er der gratis influenzavaccination for borgere over 65 år.  Vaccinationen foregår kl. 9.15 - 11.30

Se mere om det gode tilbud på opslagstavlen.

FÆLLESSPISNING

Den 9. oktober

Den 19. marts

Sæt kryds i kalenderen. Opslag kommer senere.

Billetter købes i cafeen fra: 9. september til 30. september.

Billetter købes i cafeen fra: 17. februar til 10. marts.

 

FORÅRSMARKED/ 

ÅBENT HUS

Den 28. marts

Lørdag den 28 marts kl. 9.00 - 12.00

Denne dag bliver der mulighed for at se, hvad der er blevet lavet på de forskellige hold i årets løb, der vil være underholdning, tombola, salg af blomster og en mindre salgsbod.

 

SPILLEDAG

Den 13. maj

For 22. gang skal der afholdes spilledag. I år er det på Sunds aktivitets center. Vi er fire centre, som hvert år dyster i forskellige discipliner. Dagen starter kl. 9.00 med formiddagskaffe og afsluttes med frokost og pokaloverrækkelse.

 

INSPIRATIONS- og

EVALUERINGSDAG

Den 28. april

For alle medlemmer af Rosenlund Aktivitetshus. 

Reservér dagen - program følger senere.

 

FØRSTEHJÆLP

KURSUS

Den 3. okt.

kl. 13.00 -16.00

Kurset udføres som et tre timers kursus.

Pris: 100 kr. ink. Kaffe og kage

Instruktør: Bodil Markmøller

Tilmelding i cafeen fra: 3.september til 27.september

DAMEAFTEN

Den 27. februar

Sæt kryds i kalenderen. Opslag kommer senere.

HERREAFTEN

Den 16. januar

Sæt kryds i kalenderen. Opslag kommer senere.

SVAMPETUR

Til Arnborg

Den 19/9

Kl. 13.30

Der vil blive indsamlet svampe og desuden givet vejledning i hvilke, der er spiselige og hvordan de kan tilberedes og anvendes. Medbring en kurv og en kniv.

Vejledere: Ursula og Helmuth Blanke

Pris: 30 kr. pr. deltager – betales ved afgang

Tilmelding ved sæsonstart eller på liste i informationen. Senest den 14/9

Mødested: I forhallen på Rosenlund Aktivitetshus kl. 13.30

Der køres i private biler – har man ikke selv bil, er det ingen hindring.

ROSENLUNDS FØDSELSDAG

Den 26. maj

Sæt kryds i kalenderen, opslag kommer senere.

TØJ EKSPRESSE

30. september

13. Maj

Tøj-Expressen kan tilbyde tøj til alle. De har både herre og dametøj med til jer. De fokuserer på god kvalitet til en pris alle kan være med på. De har moderigtigt tøj i gode farver. De tilbyder også at lægge bukser op og sende dem til jer.

BYVANDRINGER

 

12. maj 2020

19. maj 2020

kl. 19.00

Leif Sepstrup tager os med på 2 byvandringer i Snejbjerg, hvor han fortæller om den historiske udvikling Snejbjerg har været igennem med vejomlægninger, fortidige gårde, huse og de mennesker, der boede der.

Pris: 80 Kr. Beløbet gælder for begge aftner inkl. Kaffe og kage.

Tilmelding: i cafeen fra d. 20 april - Max 30 deltagere efter først til mølle-princippet.

Jule marked

      Den 23. november

      Kl. 9.00 – 12.00

Er du kreativ, og har du noget du gerne vil sælge ud af – Så har du mulighed for at købe en bod.

Medlemmer: 50 kr. for et bord

Ikke medlemmer: 100 kr. for et bord

Bod sælges fra den 1. oktober til og med den 7. november

JULEDEKORATION

Den 21. november

Kl. 14.00 – 17.00

 

Kom og få inspiration til juledekoration. Medbring Lys og skåle og hvad du ellers gemmer på af ting, der kan bruges. Medbring saks og kniv.  Der vil være gran, mos og oasis til rådighed. Min:  4 og max 10 personer.

Pris: 100 kr. inkl. Kaffe, forfriskning og materialer

Tilmelding: fra d. 23. oktober (betaling v/ tilmelding)

Vejleder: Karen Olesen

HOLD JULEFROKOST

Den 4. december

Den 5. december

Julefrokost for hold – opslag kommer senere til alle vejlederne.

FRIVILLIGTUR

11. juni

Indbydelsen kommer senere men sæt gerne x allerede nu.

STOR RENGØRINGSDAG

Den 15.maj

Kom og hjælp med at få huset, til at skinner og samtidig få en masse hygge.

 

 

Højskoleeftermiddage

Højskoleeftermiddage afholdes i samarbejde med Herning Aftenskole.  Alle interesserede er velkomne. Medlemskab ingen betingelse.

Pris inkl. kaffe:  pensionister 60,- kr., øvrige 70,- kr.

 

Dato 

Beskrivelse af højskolearrangement

Mandag 

23. sep.

kl. 14.00 - 16.00

 Troubadur og musiker Flemming Både, Århus.

 

MUSIKALSK EFTERMIDDAG”,

 

Hvor vi skal høre om Benny Andersen m.fl. og synge en masse dejlige sange.

Mandag

Den 28. oktober

kl. 14.00 - 16.00

 

Leif Fabricius, Esbjerg.

 

”EN SUND SJÆL I ET SØLLE SKROG”

 

Det behøver ikke at være kedeligt at blive ældre.

Foredraget er vitaminer for sjælen, en frisk indsprøjtning i den 3. alder!

Mandag

Den 25. november

Kl. 14.00 – 16.00

 

 

Andrea Sofie Tønder, Kolding.

 

BAG SLØR I SAUDI ARABIEN”.

 

 Andreas mand var udstationeret som læge, og hun fortæller om, hvordan det var som kvinde at leve i Saudi Arabien.

Mandag

Den 6. januar  

kl. 14.00 - 16.00

 

Lokal-og regionspolitiker Dorte West, Sdr. Felding

(Tidligere Snejbjerg!)

 

DORTE VIL FORTÆLLE OM SIN VEJ IND I POLITIK.

 

 Om lokal politik og om, hvordan det går med regionerne!

Mandag

Den 3. februar kl. 14.00 - 16.00

Frede Agger, Skjern.

 

JEG LÆSTE FORNYLIGT! ”

 

Frede Agger vil igen komme og gennemgå en bog, som han sætter pris på.

Mandag

Den 2. marts 

kl. 14.00 - 16.00

 

Akutlæge Maren Tarpgaard,

 

”VEJEN FRA 112 TIL HOSPITALET”

 

Maren Tarpgaard, der er daglig leder af akutlægebilen i Lemvig, og læge ved den landsdækkende akutlægehelikopter, vil fortælle om sit arbejde.

 

Praktiske oplysninger om telefon og træffetider

Hjemmehjælp og hjemmesygepleje

Distriktsleder hjemmeplejen Anette Tornvig Bach Nielsen -  96 28 87 60 hverdage kl. 8.00 - 9.00     

Distriktsleder hjemmesygeplejen Susanne Bach Andersen -  96 28 87 61 hverdage kl. 8.00 - 9.00           Hjemmesygeplejerskerne - 96 28 87 62 – 87 63 hverdage kl. 14.00 -15.00  

 

Rosenlund Centret – plejeboliger

Centerleder Ulla Kristensen - 96285555 hverdage imellem 8.00 – 9.00

Kontaktperson til Plejeboliger - 96285555 dagligt imellem 10.00 – 12.00

 

Aktiviteter, træning og daghjem

Leder Lars Østergaard – 96285664

Aktivitetskoordinator Sally Mikkelsen – 96285563

Fysioterapeut Synnøve R. Lind – 24986603

Ergoterapeut Linda Skipper – 21330181

Hjælpemiddel terapeut - 96284333 hverdage imellem 8.00 – 11.00

Spørgsmål vedrørende aktiviteter kan sendes via e-mail:  taksm@herning.dk

 

Pedel

Thomas Nordgaard- 96285559 man – torsdag imellem 7.30-15.30 fredag 7.30 – 12.30
I weekender, på helligdage og i ferie henvises til telefonsvarer

 

Område Syd kontor, Lind Hovedgade 20, 7400 Herning Kommune

Telefontid: mandag - torsdag kl. 8.00 - 15.00, fredag kl. 8.00 - 14.00 Tlf.  96 28 45 30

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 19:42

Snejbjerg Borgerforening har lanceret en ny hjemmeside for Snejbjerg By, hvor du også finder info om borgerforeningen. Besøg siden her: http://snejbjergby.dk

...
17.11 | 22:23

Hehe. Meget sød fortælling om julemanden fortalt på en meget sjov og beskrivende måde. Mon julemands-kostumer.dk kunne levere en juledragt til denne julemand

...
04.11 | 14:41

Jeg vil gerne tilmeldes bridge

...
14.11 | 21:26

jeg er født på Tanderupgaard d.30 maj 1940 og vil gerne vide om der stadig er lanbrug på gården? eller skal stedet bruges til andet formål.

...
Du kan lide denne side