Kunsten på Rosenlund

Kunstudstillinger  

Kunstudvalget planlægger 4 kunstudstillinger om året på Rosenlund Aktivitetshus. Der holdes fernisering i forbindelse med et andet arrangement.   Se under kunstudstillinger og se månedsoversigten. De udstillende kunstnere annonceres på opslagstavlen i forhallen.

Udstillere i den kommende sæson:

 

September / december 2019:

Annie Johansen: Malerier.

Anne Marie Kristensen: fugle m.m. i filt

Fernisering ved Syng med den 16. september.

 

December/ Marts 2020:

Akvarelgimperne fra Holstebro

Birte Ravndal Andersen: Raku

Fernisering ved jule syng med den 2. december.

 

Marts / april / 2020:

Annette Zimmerlund: Malerier

Jytte Toft: Keramik

Fernisering ved Syng med den 16. marts

 

Sommer 2020:

Ann Nielsen fra Thy: patchworkgruppe udstiller på vægge og i skabet.

Fernisering ved Rosenlunds fødselsdag d. 26. maj.


Kunsten på Rosenlund
Kunstudvalget på Rosenlund
er ansvarlig for, at der er kunst på væggene i cafeen og på 1. sal ved mødelokalerne samt i glasskabet i hallen. Der er 5 udstillinger om året. Kunstnerne finder vi via udklip fra avisen, udstillinger eller personligt kendskab. (Vi vil gerne ha-ve ideer) Der er plads til 25-35 billeder. Nogle gan-ge har en kunstner nok billeder og andre gange udstiller 2 kunstnere sammen. Vi tilstræber at udstillingerne gerne må være forskelligartede. Vi har f.eks haft en udstilling med patchwork lavet af en grup-pe kvinder fra Thy. Fernisering og præsentation af kunstnerne finder sted i forbindelse med arrangemen-ter som f.eks. højskoledage, syng- med og Rosenlunds fødselsdag.  Udvalget mødes 2 - 3 gange i slutningen af en sæson. Her aftaler vi, hvem der skal spørges, om de vil udstille og den opgave deles mellem os. Ofte er planen for næste sæson hermed på plads. Hvem der udstiller og hvornår der er ferni-sering bekendtgøres i årsprogrammet.

Udvalgets medlemmer

Else Poulsen

Ditte Ørskov

Else Markussen

Birte Birkely

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 19:42

Snejbjerg Borgerforening har lanceret en ny hjemmeside for Snejbjerg By, hvor du også finder info om borgerforeningen. Besøg siden her: http://snejbjergby.dk

...
17.11 | 22:23

Hehe. Meget sød fortælling om julemanden fortalt på en meget sjov og beskrivende måde. Mon julemands-kostumer.dk kunne levere en juledragt til denne julemand

...
04.11 | 14:41

Jeg vil gerne tilmeldes bridge

...
14.11 | 21:26

jeg er født på Tanderupgaard d.30 maj 1940 og vil gerne vide om der stadig er lanbrug på gården? eller skal stedet bruges til andet formål.

...
Du kan lide denne side