Sektionsleder

            Mit navn er Susanne Bak.  

Jeg er en af 2 sektionsledere i Herning Kommune, som er ledere for alle medarbejdere i Madservice Herning. Samtidig er jeg en del af den samlede ledergruppe inden for den afdeling, som vi kalder Sundhedsfremme, Kost, Træning og Hjælpemidler.

Jeg blev ansat den 1.3.2008 hvor jeg fik ledelsesansvar for en afdeling der dengang bestod af 10 modtagekøkkener. I dag er der 6 matrikler med modtagekøkkener, som jeg har ledelsen af. Det er Rosenlund, Sørvad, Kastanjegården, Engholmcenteret, Lind Plejecenter og Fuglsang sø centeret.

I juni 2010 fik jeg også ledelsen af de 3 produktionskøkkener, på hhv. Lindegården, Søglimt og Toftebo.

Samlet set har jeg en medarbejderstab på 45 – 50 medarbejdere fordelt på 9 matrikler.

Min base er på Rosenlundcenteret, hvor ledelsen af Madservice har kontor. Men i det daglige kører jeg rundt i kommunen til de forskellige køkkener.

Jeg er uddannet Ernæringsassistent i 1978 og i 1982 som Økonoma. 

Som Ernæringsassistent og Økonoma assistent har jeg samlet 10 års erfaring fra Amtssygehuset i Glostrup.

I juni 1992 fik jeg mit første lederjob, som leder af Kvicklys bistro i Thisted, her var jeg indtil oktober 1994 hvor jeg blev leder af køkkenet på Sørvad Plejehjem i det gamle Trehøje kommune. I Sørvad var der 20 beboere, samt levering af varmholdt mad til ca. 20 hjemmeboende pensionister.

I 1997 skiftede jeg til Spjald Plejecenter hvor jeg var frem til 1.3.2008, hvor jeg blev ansat i Herning kommune. På Spjald Plejecenter var der 51 beboere, cafe med varm mad til pensionister, levering af varmholdt mad til ca. 50 hjemmeboende pensionister, samt en institution med 16 beboere vi leverede til i weekender og ferier.

I de sidste 8 år kan man sige vi har været inde i en rivende udvikling, hvor der hele tiden sker en masse som gør arbejdet både spændende og udfordrende. Det gør at man aldrig keder sig. I Herning kommune er der forskellige modeller for, hvordan maden produceres til beboere på vore plejecentre. Uanset om det foregår i et større produktionskøkken på plejecentret, om dele af døgnforplejningen kommer fra centralkøkkenet i Aulum til modtagekøkkener på plejecentrene eller om produktionen foregår i leve-bo-miljøer, så taler vi om gode råvarer, sammenlignelige opskrifter og varieret døgnkost. Alle steder bliver maden tilberedt med omhu og en ansvarsfuld faglig tilgang til, at beboerne på alle kommunens plejecentre skal have god og næringsrig forplejning. Den kostfaglige baggrund er vigtig – og som det også er fremhævet i den nye Værdighedspolitik i Herning kommune, så er indsatsen omkring mad og ernæring vigtig at prioritere. Vi lægger fra Madservice Herning vægt på borgernes behov i samarbejde med plejepersonalet på plejecentrene.

Privat bor jeg i Sørvad, jeg har en dejlig kæreste, og da vi ikke har børn er der i stedet 2 hunde som vi er meget glade for.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.10 | 09:51

Rosenlundcentret er i Sydgaden, Snejbjerg
mvh Søren Brogaard

...
26.10 | 21:34

Hvor ligger det i herning

...
07.01 | 12:08

Hvor mange er i på RosenLundCentret?

...
07.10 | 17:12

Frede Andersen Har telef.
50936988
mvh Søren

...
Du kan lide denne side