Krolf

Krolf

Ny aktivitet på Rosenlund Centret med det populære spil, der hedder krolf, og som man kan sammenlignes, som en mellemting mellem kroket og golf.

Her i skrivende stund har vi netop etableret banen i centerhaven under kyndig vejledning af krolfklubben i Aulum og i løbet af de næste dage ankommer udstyret i form af køller og kugler. Så nu er det med at komme i gang.

Start:

Onsdag d. 25. maj kl. 9.00 og resten af formiddagen.

Pris:  

Vi har besluttet, at det skal være gratis ind til sæsonstarten i september, hvorefter man ud over medlemsgebyret måske skal betale et mindre beløb til dækning af vore udgifter.

Vejledere:

Lisbeth Christensen og Ella Mørup

Krolf er et spil, hvor alle kan være med og det kræver ingen forudsætninger. Der spilles efter startdagen hver onsdag fra kl. 9.00

Alle er velkommen.

Krolf

Hver onsdag formiddag hen over sommeren har der været livlig aktivitet i Rosenlund Centrets have.

Siden vore to frivillige entusiaster, Lisbeth Christensen og Ella Mørup, lagde ud med det nye tiltag, er det gået forrygende.

Allerede på startdagen, d. 25. maj, var der mødt ca. 25 spillelystne personer op, og siden er det bare gået derudaf. Selv om sommeren vejrmæssigt har budt på lidt af hvert, har det ikke kunnet sætte en stopper for spillelysten. Som man siger, er det ikke vejret, der er noget i vejen med, kun påklædningen

det.

Vi håber, at mange vil tilmelde sig spillet, når vi begynder på en ny sæson.

Vi har i mange år savnet en decideret sommeraktivitet, og nu er den kommet, men forstå det sådan, at det ikke kun er om sommeren, spillet kan foregå. Det kan spilles året rundt, og egentlig er det kun sne, der kan sætte en stopper for det.

Vi håber, at mange vil tilmelde sig spillet, når vi begynder på en ny sæson.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 10:56

uenig!

...
29.04 | 10:55

det er ok

...
15.09 | 13:58

Vil I skrive at Mads Bille kommer til Højskoleeftermiddag d. 21.9. Og fortæller om sit liv med musik, og der kan max være 45 deltagere.

...
04.07 | 10:57

Jeg er ikke umiddelbart i besiddelse af viden, der kan bekræfte spørgsmålet.

...
Du kan lide denne side