Nyvalgt medlem af centerrådet.

Nyvalgt medlem af centerrådet

 

Af Svend Bülow

 

Efter opfordring vil jeg hermed kort fortælle lidt om mig selv som nyvalgt medlem af centerrådet på Rosenlund. Samtidig vil jeg sige tak for tilliden fra jer som opstillede mig til medlemskab af Centerrådet.

Jeg er gift med Ruth, og vi bor på Agerbjerg, hvor vi flyttede til i 1979 efter at have boet i Herning nogle år. Jeg er 68 år, og vi har to voksne børn, som bor i henholdsvis  Studsgård og København. Jeg er født i Heltborg i Thy, og boede der indtil jeg var 18 år. Som ung arbejdede jeg på forskellige gårde i Thy og her på egnen. Efter endt militærtjeneste i 1968, tog jeg på Hammerum Landbrugsskole  og blev færdiguddannet  faglært landmand året efter. I forlængelse heraf læste jeg til Landbrugstekniker på Vejlby Landbrugsskole hvorfra jeg dimitterede i slutningen af 1970. 

Efter et par afstikkere til henholdsvis  Fyn og Bjerringbro som assistent på kvægavlskontorer, vendte jeg i slutningen af 1971 tilbage til det midtjyske, hvor jeg blev ansat på Landbrugs-centret i Herning. De første år beskæftigede jeg mig mest med kvægavl, men fra midten af 1970’erne udelukkende  med rådgivning  indenfor svineavl-  og produktion. Ud over arbejdet med svinerådgivningen var jeg sekretær og kasserer for Herningegnens Svinekontrol-forening, Herning Landboauktion og Herning-egnens Smågrisesalg, og har følgelig ad den vej fået en del indsigt i organisationsarbejde.

Som 65-årig, i 2012, valgte jeg at gå på pension.  efter godt 40 års ansættelse på Landbrugs-centret i Herning.

Hvad skulle tiden så bruges til. Ja, for det første skulle meget af det, man ikke nåede, mens man arbejdede, realiseres, men også nye aktiviteter tages op. Jeg har derfor stadig lidt kontakt til landbruget. Har en have som skal passes lidt ekstra godt, samt lidt sysleri med hobbyfjerkræ og kanariefugle  m.m.

En stor del af året arbejder jeg som frivillig en formiddag om ugen i det som kaldes ”Landsbylauget”  på Frilands-museet i Herning.

I vinterhalvåret  har jeg så siden min pensionering, benyttet mig af nogle af de mange aktivitets-tilbud på Rosenlund Centret, såsom billed-behandling og engelsk, samt hjulpet til med undervisningen i edb-lokalet  sammen med Kristian Nielsen. Jeg bruger også vort dejlige motionsrum en del. Ad den vej har jeg så efterhånden fået en vis kendskab til ”livets gang” på Rosenlund og ikke mindst samværet med nogle af de mange brugere af centret.

Med ovennævnte som ballast og den store  menneskelige berøringsflade gennem mit arbejdsliv, samt opgaverne med bestyrelses-arbejdet  i de tidligere nævnte foreninger, håber jeg at kunne bidrage konstruktivt til arbejdet i Centerrådet  fremover.

Jeg glæder mig derfor til et kommende godt samarbejde med jer alle på Rosenlund Centret.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 19:38

kan du lave en nærmere analyse af novellen "hejren", har lidt svært ved at forstå handlingen, tak på forhånd

...
28.01 | 08:42

Hej jeg har en crosser stående, som ikke bliver brugt mere. Sælger I sådan een, da vi vil gerne af med den

...
27.10 | 09:51

Rosenlundcentret er i Sydgaden, Snejbjerg
mvh Søren Brogaard

...
26.10 | 21:34

Hvor ligger det i herning

...
Du kan lide denne side