KICK-IN - Helstrupvej 68B


 

KICK-IN – hvad er det?

Af Christian Nielsen

På Helstrupvej 68 B ligger der et firma ved navn Kick-In. Jeg ved godt hvad det er, men for at indvi vore læsere i, hvad det er, har jeg sat mig for at besøge virksomheden. Det er min fornemmelse, at ikke alle ved, hvad der foregår.
Jeg tager ud og aftaler et besøg, og det er der kommet følgende ud af:

Indtil oktober 2007 fungerede stedet som en afdeling af Vestjyllands Andel, som har hovedkontor i Ringkøbing, og som har en hel del afdelinger rundt om i Vestjylland. Det var almindelig grovvarehandel for egnens landmænd, der foregik fra stedet med alt, hvad det indebærer. Jeg var ansat i afdelingen indtil dens lukning, og jeg gik på efterløn ved årsskiftet 2008. Så ligger afdelingen lige som lidt i dvale indtil efteråret 2008. Så begynder der atter at ske noget på stedet. Det gamle kemikalierum bliver fjernet, og der bliver udvidet med en butiksbygning i stedet. Vestjyllands Andels andelshavere har besluttet at indrette stedet efter et helt nyt koncept. I første omgang som en ”hund og kat butik”. Ejerne vil gerne have privatkunder ind i butikken samtidig med at de også selv kan handle der. En lignende butik bliver indrettet ved foreningens afdeling i Grønhøj. De nye butikker får navnet Kick In.
Navnet er engelsk og betyder frit oversat noget i retning af ind-spark.
1. februar 2009 bliver Jonas Laugesen ansat som leder af afdelingen, og det er ham jeg har truffet aftalen med. Jeg bliver budt velkommen, og der er kaffe på kanden og rundstykker. En rigtig god start.

Jonas Laugesen fortæller om sig selv, at han oprindelig er elektriker-uddannet. Det skulle ligesom danne grundlag for en senere uddannelse som ingeniør. Men sådan går det nu ikke. Han bliver ansat ved Hvide Sande Hallen (han bor i Hvide Sande), hvor han passer bl.a. mekanikken omkring svømmehallen m.m. Er halinspektørens højre hånd. Dernæst kommer han til Strandhotellerne og får det overordnede ansvar for alt omkring teknikken med svømmebade med hvad dertil hører. Han bliver herefter tilbudt stillingen som leder af  Kick-In.

Kick-in på Helstrupvej 68B
Han går i gang. Han vil gerne have konceptet lavet meget bredere, så det ikke kun omfatter hund og kat. Det giver ledelsen accept til. Butik og kontor bliver indrettet. Der er indrettet kontorfællesskab med Vestjyllands Olieforening. Hallen, der ligger i tilknytning, fungerer som lagerplads. Den anden hal råder Vestjyllands Andel selv over. Der er klar til start i slutningen af februar og der bliver åbnet med et stort åbent hus arrangement.
Jonas Laugesen fortæller videre: Vort  store ønske er for det første at lokke private kunder til, men vores målgruppe er også kommuner, kirkegårde og anlægsgartnere. Kort sagt alle, der har brug for et eller andet i bedriften, til privatbrug og ovennævnte.
Butikken har et meget alsidigt sortiment. For at nævne nogle: Hund og kat, kvalitetsværktøj, foder til hobbydyr, redskaber til hobbybrug, fodtøj, gødning og alt i kemi, artikler til heste, beklædning, rengøringsartikler, jagtartikler og fyrværkeri. Det er også muligt at købe sine kaffebønner. En anden ting som butikken gerne vil satse på er julegaver til de ansatte. Som alle kan se, et utrolig righoldigt varesortiment, hvor jeg kun har nævnt de primære varegrupper.

Jonas Laugesen pointerer at det er meget vigtigt, at den prispolitik, der føres ikke har til formål at skræmme folk væk med høje priser, men at have en prispolitik, der medfører at kunderne kommer tilfredse igen. Det er ikke udelukkende et spørgsmål om bruttoavance alene, men også det at have en god omsætning er vigtigt. Det er meget let at fornemme, at han virkelig brænder for stedet. Han si
ger, at det er vigtigt for ham at få de rigtige priser frem til kunderne og meget tyder på, at det ser ud til at lykkes for ham. Vi er ganske godt tilfredse med den omsætning, vi har nået, men vi stopper ikke op her siger han.
Næste mål er bl.a. at få flere butikker indrettet og målet er 6 butikker i Vestjyllands Andels område. Et andet ønske  ud i fremtiden er at kunne indføre on-line handel i butikken. Det skal såmænd også nok lykkes.
Jonas Laugesen slutter af med et lille hjertesuk: Folk har svært ved at finde os. Til det kan jeg kun sige: I al den tid det har heddet Helstrupvej har der været problemer. Ingen kan finde rundt i den labyrint. Noget kommunalt makværk.
Det ser dog ud til at gå bedre og bedre. For som Jonas Laugesen: Vi vil jo gerne se kunder og vi har et meget righoldigt sortiment, der kan dække næsten ethvert behov. Kunderne er der. De skal bare finde os og vi er parate til at betjene dem.
Med en tak for kaffe og rundstykker og en rigtig god samtale, takker jeg af for denne gang.
Et stort udvalg af værktøj hos Kick-inn

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 19:38

kan du lave en nærmere analyse af novellen "hejren", har lidt svært ved at forstå handlingen, tak på forhånd

...
28.01 | 08:42

Hej jeg har en crosser stående, som ikke bliver brugt mere. Sælger I sådan een, da vi vil gerne af med den

...
27.10 | 09:51

Rosenlundcentret er i Sydgaden, Snejbjerg
mvh Søren Brogaard

...
26.10 | 21:34

Hvor ligger det i herning

...
Du kan lide denne side