Endelig kom han

Endelig kom han !


Højskoleudvalget har ligget i forhandlinger med ham gennem flere år – en dato var be-stemt for 2015, men DR stak en kæp i hjulet
-men 19/9 2016 kom han,
Anders Agger.
Født 23/10 1964, 190 cm høj, smilende, vel-talende, reflekterende, empatisk, tillidsvæk-kende.
Anders Agger startede med at uddybe sine arbejdsforhold for DR. Det var tydeligt, at Anders Agger værdsætter sin arbejdsplads højt.
Med tiltrædelsen af den nye chef , Maria Rørbye Røn, tilbage i 2010, skete der en æn-dring i måden at drive DR på, som passer godt i Anders Aggers kram. Altid at holde
for øje, at DR årligt får 3,7 milliarder kroner fra staten for at sende til alle mellem 6 og 96 år. Ramme alle aldre, ramme folks følelser ved at vise den måde, vi lever med hinanden på. Anders Agger mener, at der på visse sta-tioner er for meget “væmmelsesfryd”- ud-sendelser der taler til den lille angst i os.
Anders Agger vil helst lave udsendelser om ganske almindelige mennesker, mennesker vi alle kan nikke genkendende til. Alle folk repræsenterer en lille film – vi er alle både verdensmennesker og små, sårbare syndere.
Dokumentarserien “Sømanden og juristen” er nok Aggers mest kendte udsendelser. De handler om livet på et Hospice. Da Anders Agger i sin tid kom med forslag til serien, havde alle paraderne oppe – Nej – Nej ! En serie om ældre mennesker, døden og Vestjylland, den ville ikke sælge. Men Ag-ger pointerede, at alderdom og død er et livsvilkår, der rammer alle – og der leves også et liv i Hvide Sande, der er asfalterede veje, butikker o.s.v. Så fik han lov, og det blev en succes!!
Gennem foredraget kom Anders Agger ind på mange forskellige ting, ikke alt kan og skal refereres. Jeg vil dog slutte af med to detaljer, der for mit vedkommende, kom til at stå for sig selv.
*Anders Aggers sprog var totalt renset for eder og forbandelser. Han kunne svinge sig op til at omtale noget “som noget
skrammel”
* En god weekend for Anders Ag-ger er, hvis både Ringkøbing, FCM og Man-chester vinder i fodbold. For, som han sag-de:
“Man skal acceptere sine passioner”.
Inger Krogstrup

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 19:38

kan du lave en nærmere analyse af novellen "hejren", har lidt svært ved at forstå handlingen, tak på forhånd

...
28.01 | 08:42

Hej jeg har en crosser stående, som ikke bliver brugt mere. Sælger I sådan een, da vi vil gerne af med den

...
27.10 | 09:51

Rosenlundcentret er i Sydgaden, Snejbjerg
mvh Søren Brogaard

...
26.10 | 21:34

Hvor ligger det i herning

...
Du kan lide denne side