juleudstilling

Danmarks smukkeste juleudstilling

  I den søde juletid i 2018 blev Snejbjerg virkelig landskendt med den store juleudstilling, som blev besøgt af rigtig mange mennesker fra hele landet. De landsdækkende tv-kanaler var på besøg og viste flotte klip fra udstillingen. Og mon ikke mange af os lokale blev mødt af gæster, som spurgte om vej til udstillingen!


Tove har fortalt denne lille historie om det, at være frivillig hjælper i juleudstillingen.

  Jeg havde kendt Johnny i ca. 20 år,   og da jeg så, at han søgte kreative mennesker til at hjælpe sig med udstillingen, var jeg ikke i tvivl om, at det var noget, jeg skulle med til, da jeg godt kan lide at lave kreative ting.

  Jeg mødte op sammen med en masse andre mennesker fra nær og fjern. Jeg blev sat til at binde lange reb med grene. Det tog 6 timer og var jævnt kedeligt, men sammen med glade mennesker var det sjovt.


Næste gang jeg kom, var jeg med til at sætte vægge op både af pap og stof, så jeg blev venner med en sømpistol. Var også med til at klampe mos op og sy guldpuder, ja jeg lavede masser af sjove og mærkelige ting.

  En fantastisk oplevelse, at se elever fra Knudmose Skole og Produktionsskolen vokse af den ros, som Johnny gav de unge mennesker. Mødte dem senere med deres familie, når de stolt viste dem rundt i udstillingen.

Jeg mødte også kunstneren Britt Wilkens, som var primus motor på den flotte snedronning. Britt er en kunstner, som blandt andet laver engle af beton og cement. Hun importerer også keramikfliser fra Italien. Jeg var så heldig at blive inviteret ud i hendes fantastiske hus, hvor der var lys og engle overalt - så smukt.

Jeg mødte også Johnnys ven John, som kommer fra Indien. Han og en anden frivillig fra Ringkøbing er ved at planlægge en tur til Indien, og den regner jeg med at tage med på, hvis den bliver til noget.

Min mand og jeg deltog også i en aften med vinsmagning og kunstmiddag. En aften, hvor der blev fortalt om vin, og  Johnny gav os en rundvisning og en historie om hans tanker om juleudstillingen. Afslutning var en kunstmiddag, som han også havde lavet.

Det har været en dejlig oplevelse at møde så mange forskellige mennesker, som bare kunne samarbejde og stadigvæk være i så godt humør.

  Tak til Tove for hendes fortælling

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.11 | 21:26

jeg er født på Tanderupgaard d.30 maj 1940 og vil gerne vide om der stadig er lanbrug på gården? eller skal stedet bruges til andet formål.

...
05.11 | 17:53

Spændende historie. Er gården i dag privatejet?

...
27.10 | 09:51

Rosenlundcentret er i Sydgaden, Snejbjerg
mvh Søren Brogaard

...
26.10 | 21:34

Hvor ligger det i herning

...
Du kan lide denne side