Monas CD

Sådan er der jo så meget

Under denne overskrift skrev Rosenbladets medstifter og tidligere medarbejder

Mona Svarre Rasmussen

en lang række indlæg her i bladet.

Mona afgik alt for tidligt ved døden i 2016 efter nogle sygdomsramte år.

Hun evnede at beskrive hverdagsagtige begivenheder på en særdeles levende måde, og gennem tiderne blev det til hele 46 artikler. Mange af vore læsere mindes stadig med glæde det, der udgik fra hendes pen.

 Monas mand, Henning Juhl Rasmussen og sønnen Jakob, der er uddannet skuespiller, besluttede efter Monas død at sørge for, at hendes artikler ikke skulle gå helt i glemmebogen.

Jakob har således indtalt alle beretningerne på en CD, 63 års liv fortalt på 5 timer.

 

CD’erne bliver sat til salg for 50 kr. stykket i cafeen, og overskuddet ved salget har Henning besluttet skal tilfalde Rosenlund Centret.

 Jeg har lyttet til nogle af artiklerne og kan kun sige, at det er fremragende, hvad der bliver fortalt, ikke mindst på grund af Jakobs velartikulerede stemmeføring.

 Det skal lige nævnes, at nogle CD-afspillere af ældre dato ikke kan aflæse det, der er på skiven. Om ikke andet kan man altid lytte til den på computeren.

 Min anbefaling er, at denne CD er værd at anskaffe sig.

 Jørn Vestergaard

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 19:42

Snejbjerg Borgerforening har lanceret en ny hjemmeside for Snejbjerg By, hvor du også finder info om borgerforeningen. Besøg siden her: http://snejbjergby.dk

...
17.11 | 22:23

Hehe. Meget sød fortælling om julemanden fortalt på en meget sjov og beskrivende måde. Mon julemands-kostumer.dk kunne levere en juledragt til denne julemand

...
04.11 | 14:41

Jeg vil gerne tilmeldes bridge

...
14.11 | 21:26

jeg er født på Tanderupgaard d.30 maj 1940 og vil gerne vide om der stadig er lanbrug på gården? eller skal stedet bruges til andet formål.

...
Du kan lide denne side