- At fordybe sig i en god bog

Fortæl til Rosenbladet og vores hjemmeside om en god bog, du har læst


Fik du læst...


Af Mona Rasmussen

 

Det er dejligt at fordybe sig i en god bog. Man kan for en stund glemme sine egne små sorger og bekymringer, når man sluses ind i en - ofte helt anden - tid og verden. Man kan have svært ved at slippe en rigtig god bog igen, og man kan føle sig tom og trist, når man læser den sidste side.
Vi vil i denne nye klumme fortælle om og anbefale gode bøger, vi har læst, og PR-udvalget modtager gerne anmeldelser fra jer, der læser Rosenbladet eller studerer hjemmesiden.
Har I lyst at fortælle om en god bog, I har læst, så skriv endelig om det. Det kunne jo være, andre fik lyst til at få en god læseoplevelse.

Mona Svarre Rasmussen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 19:42

Snejbjerg Borgerforening har lanceret en ny hjemmeside for Snejbjerg By, hvor du også finder info om borgerforeningen. Besøg siden her: http://snejbjergby.dk

...
17.11 | 22:23

Hehe. Meget sød fortælling om julemanden fortalt på en meget sjov og beskrivende måde. Mon julemands-kostumer.dk kunne levere en juledragt til denne julemand

...
04.11 | 14:41

Jeg vil gerne tilmeldes bridge

...
14.11 | 21:26

jeg er født på Tanderupgaard d.30 maj 1940 og vil gerne vide om der stadig er lanbrug på gården? eller skal stedet bruges til andet formål.

...
Du kan lide denne side