Klip fra ROSENBLADET

TRÆMÆND - KOM FRIT FREM - !

Efterlysning:

Vi mangler træmænd
På Rosenlund har vi i kælderen et godt udstyret træværksted, men i de senere år har interessen fra medlemmernes side for at tage imod det gode tilbud om at benytte faciliteterne været alt andet end tilfredsstillende.

 

Værkstedet er udstyret med maskiner og værktøj, der gør det muligt for folk med bare lidt håndværkersnilde at lave ting, som man ikke så let kan udføre hjemme ved hjælp af sin egen værktøjskasse.

Her findes rundsav, båndsav, afretter, tykkelseshøvl, søjleboremaskine, drejebænk, båndpudser, skruetvingere, osv.

 

Det kan være, at man i den her tid får øjnene op for, at man måske skulle fabrikere et nyt foderbræt til fuglene eller en redekasse til forårets nye kuld fugleunger.

 

Det kan være, I har ting i jeres hjem, der trænger til lidt reparation, det være sig en vakkelvorn stol, der trænger til lidt lim eller en skuffe, der er blevet lidt løs i sammenføjningerne

Altsammen er det noget, der måske kan ordnes i vort træværksted. Kun fantasien og den håndværksmæssige kunnen sætter grænser for, hvad der kan udrettes.

 

Hver onsdag formiddag fra 9.30–11.30 her i sæsonen er værkstedet bemandet med folk, der er villige til at hjælpe og give gode råd. Giv det en chance og kom og få en snak med de hyggelige mennesker, der findes der, og oplev lidt værkstedshumor...


Rosenbladet er et alsidigt kvartalsblad, som bringer artikler, information og billeder fra aktiviteterne omkring Rosenlund Centret

Kvartalsbladet Rosenbladet
og Rosenlund Centrets hjemmeside:


rosenbladet@rosenlundcentret.dk 


Ansvarshavende redaktør: 
Jørn Vestergaard, Marievej 11, tlf. 97161504.
jv@rosenlundcentret.dk


Rosenlund koret

Organist Grethe Christiansen fortæller:

- Rosenlund koret - hvad er det nu for noget?
koret startede op i september måned 2003. Det er en flok sangglade mennesker, som mødes tirsdagene i de lige uger, på Rosenlund.
- Vi synger ca. en god times tid, der er nemlig det ved det, at når vi kommer i gang, har vi svært ved at stoppe igen.
- Vi arbejder med forskellige sange. Vi kommer langt omkring: højskolesange, viser, kærlighedssange, både gamle sange f.eks. af K. Normann Andersen og også de lidt nyere ting er kommet til, som f.eks. sange af Thomas Kjellerup.
- Sidste jul, var vi rundt i huset for at synge julesalmer for beboerne på Rosenlund. Det var en dejlig oplevelse at være en del af. Jeg tror, at dem som lyttede med, var glade for at høre de gamle salmer igen.
- Vi synger også f.eks. til forårsmarked. Koret synger altid på dansk, idet jeg mener, at vi skal værne meget om det danske sprog. Der er nok af engelske ord som sniger sig ind i vores dagligdag, derfor er det både vigtigt at tale og synge det danske sprog ud, og selvfølgelig bruge det både med gamle og nye ting.
- En kendingsmelodi er det da også blevet til. Vi slutter altid af med at synge en sang af Inger Lauridsen som hedder ”Glitrende hav”, den holder vi meget af.
- Vi er ca. 20 medlemmer i koret i øjeblikket, men skulle der være nogle som har lyst til at være med i et dejligt fællesskab, er de meget velkommen til at være med.
- Jeg tror, vi alle har det sådan, at vi glæder os til disse eftermiddage. Der er højt humør, alle er glade og tiden flyver af sted.

Grethe Christiansen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 10:56

uenig!

...
29.04 | 10:55

det er ok

...
15.09 | 13:58

Vil I skrive at Mads Bille kommer til Højskoleeftermiddag d. 21.9. Og fortæller om sit liv med musik, og der kan max være 45 deltagere.

...
04.07 | 10:57

Jeg er ikke umiddelbart i besiddelse af viden, der kan bekræfte spørgsmålet.

...
Du kan lide denne side