Mit job som frivillig cafe medarbejder

Cafe frivillig

Bente Markussen

Mit job som frivillig cafe-medarbejder.

Jeg startede som frivillig i cafeen på Rosenlund i efteråret 2011, og jeg glæder mig til at komme i gang igen, når den nye sæson starter. Vores arbejde i cafeen består i at sørge for at der kaffe, te, brød m.m. til de medlemmer, der deltager i de forskellige aktiviteter om formiddagen, når de har deres pauser.

Ellers skal der vaskes op (der er opvaskemaskine), fyldes op med rent service så det står klar, hvis der skal være noget om eftermiddagen. Vi har også lidt let rengøring i cafeområdet, evt. vande blomster og hvad man ellers kan se, der trænger til at bliv ordnet, så cafeen er indbydende at komme i for medlemmerne og andre brugere.

Vi arbejder en formiddag hver anden uge ca. halvanden til to timer. Er der flere, der tænke sig at give en hjælpende hånd i cafeen på Rosenlund, kan det varmt anbefales, det er dejligt at se og hilse på byens og omegnens befolkning. Jeg ved, at der plads til flere hænder.

Jeg var med til at servicere de mange deltagere i spilledysten mellem Toftebo, Søglimt, Lind Plejecenter og Rosenlund. De 4 centre skiftes til at afholde spilledysten, og i år var det Rosenlunds tur.

Det var meget positivt at se de mange deltagere, ca. 100. Først fik de en kop kaffe og en ostemad.

Derefter gik de til de forskellige aktiviteter, de skulle deltage i. Da det var klaret, skulle vi dække bord til frokost, det foregik i Kirkely på grund af de mange deltagere.

Arbejdet er som sagt frivilligt, men det giver for mig mange gode og positive oplevelser, ikke mindst vores årlige udflugt, som vi bliver inviteret med på sammen med alle de andre frivillige. Vi får først at vide, hvor vi skal hen, når vi er kørt fra Snejbjerg.

Det er lidt om mine oplevelser som frivillig i cafeen .

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 10:56

uenig!

...
29.04 | 10:55

det er ok

...
15.09 | 13:58

Vil I skrive at Mads Bille kommer til Højskoleeftermiddag d. 21.9. Og fortæller om sit liv med musik, og der kan max være 45 deltagere.

...
04.07 | 10:57

Jeg er ikke umiddelbart i besiddelse af viden, der kan bekræfte spørgsmålet.

...
Du kan lide denne side