Forside

NYT FRA OMRÅDET

Årsprogram
Vi nærmer os sommerferien og dermed er vi ved at lægge sidste hånd på det nye års-program.
Langt de fleste af vore frivillige har sagt ja til at tage endnu en tørn og det lover godt for den nye sæson.
Der er dog stadig ting, der ikke er faldet helt på plads. Vi mangler nogle flere frivil-lige, der er villig til at være cafemedhjæl-per. Det kan være en tjans en formiddag hver 14.-dag, hvor man kan få lov at betje-ne ”kunderne” og på den måde føle, at man gør en indsats.
Ved evalueringsdagen d. 17. april fik vi flere indspark fra forsamlingen. Vi forsø-ger så vidt, det er muligt, at få flere af dem med inden deadline for udgivelsen.
Et nyt tiltag
Fra flere sider har der været efterlyst no-get, der kan foregå om aftenen. Set i det lys bliver der i den nye sæson et tilbud om spil hver tirsdag aften. Det kan være whist, canasta, brætspil af enhver art, osv. Vi hå-ber, at der vil være interesse for sagen, så der bliver tilstrækkelig mange til, at det kan realiseres. Mød op og vær med til at bestemme, hvad aftnerne kan indeholde, og der kræves ingen specielle forudsætnin-ger, kun lidt spillelyst. Læs nærmere i års-programmet
Bridge
Det har været nævnt før, men det skal si-ges igen. Vi vil gerne have, at der er flere, der vil tilmelde sig bridge-spillet hver mandag formiddag. Vi er allerede et godt hold, men af naturlige årsager er deltager-antallet de sidste par år faldet, og det er trods alt sjovere, når man kan møde flere forskellige spillere.
Der er både et fortsætter- og et begynder-hold, og opfattelsen af, at det kun er et spil for eksperter, holder ikke. Alle dem, der spiller i øjeblikket, havde ingen forudsæt-ninger, da de i sin tid tilmeldte sig bridge på Rosenlund. Så kom og vær med i et for-nøjeligt spil, du kan sagtens lære det, og det er med til at holde hjernen i gang.
Lille prisstigning
Rosenlund aktivitetshus må følge de be-slutninger, der træffes på det kommunale område. I flere år har medlemsbetalingen været 400 kr., hvoraf vi får lov at beholde de 100 kr som hjælp til at afvikle vore ak-tiviteter. Fremover kommer der en beske-den prisstigning på 10 kr. til 410 kr. Mon ikke vi trods det kan tage det helt roligt

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.07 | 15:58

Hvornår får I det nye program lagt ind? For 2018-19

...
27.10 | 09:51

Rosenlundcentret er i Sydgaden, Snejbjerg
mvh Søren Brogaard

...
26.10 | 21:34

Hvor ligger det i herning

...
07.01 | 12:08

Hvor mange er i på RosenLundCentret?

...
Du kan lide denne side