Forside

NYT FRA OMRÅDET

Sæsonstarten
Jørn Vestergaard
Det har været en meget tilfredsstillende start på sæsonen, vi har haft. Alle holdene kom i gang, nogle med en endda overor-dentlig fin tilslutning. Ikke for at fremhæ-ve nogen frem for andre, så lad mig nævne koret, der nu har 40 deltagere, hvilket vid-ner om dygtig ledelse af Grethe Christian-sen.
Koret giver for øvrigt ”koncert” ved pensi-onistklubben i Menighedshuset torsdag d. 29. november.
Det er også værd at bemærke, at der er 3 hold kørende med ølbrygning. Det må for-modes, at de har travlt i øjeblikket med at gøre juleøllet klar.
Den nye aktivitet, der foregår tirsdag aften med spil og andet socialt samvær, er lige-ledes kommet godt i gang.
Frikadellen
De fleste har ikke undgået at bemærke, at vi her i efteråret har haft besøg af hånd-værkere i det lille køkken, i daglig tale kaldt ”frikadellen”, der ligger i forbindelse med cafeen.
Det er et sted, der bruges rigtigt meget, især af madholdet, men det er også der, der brygges øl til den store guldmedalje.
Indretningen og en bedre udnyttelse af rummet har nødvendiggjort en fornyelse af rummet. Ved at sløjfe døren ud til den lille mellemgang er der blevet mere bordplads og plads til en ekstra vask og et komfur. Mon ikke madholdet bliver glade for det bedre køkken. Men om også maden bliver bedre, er en anden sag.
Linedance
Der var i fjor megen rift om cafeen hver tirsdag eftermiddag, hvilket bevirkede, at koret og linedancerne måtte skiftes til bru-ge lokalet.
Linedancerne ville gerne, at de kunne træ-ne hver uge, og ikke hver anden. Løsnin-gen blev, at de fik tilbudt onsdag eftermid-dag i stedet, og det er åbenbart noget, de fleste er tilfredse med, idet tilslutningen er rigtig god.
Det er altid svært at flytte en aktivitet, der gennem flere år er foregået en bestemt dag i ugen, for ellers bliver der rod i kalende-ren.
Kommende arrangementer.
Dame- og herreaften
Vi gentager succesen fra sidste sæson med både en dame- og herreaften.
Damerne afholder deres aften d. 29. no-vember og herrerne d. 24. januar.
Hold øje med opslagene i forhallen.
Juledekorationer
Torsdag d. 22. november kl. 14 – 18.
Pris 125 kr. incl. mad og materialer.
Medbring lys, skåle, fade, saks og kniv.
Karen Olesen vil guide og give gode råd.
Tilmelding i centret og betaling ved an-komst.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.11 | 21:26

jeg er født på Tanderupgaard d.30 maj 1940 og vil gerne vide om der stadig er lanbrug på gården? eller skal stedet bruges til andet formål.

...
05.11 | 17:53

Spændende historie. Er gården i dag privatejet?

...
27.10 | 09:51

Rosenlundcentret er i Sydgaden, Snejbjerg
mvh Søren Brogaard

...
26.10 | 21:34

Hvor ligger det i herning

...
Du kan lide denne side