Forside

NYT FRA OMRÅDET

Sæsonstarten
Jørn Vestergaard
Det har været en meget tilfredsstillende start på sæsonen, vi har haft. Alle holdene kom i gang, nogle med en endda overor-dentlig fin tilslutning. Ikke for at fremhæ-ve nogen frem for andre, så lad mig nævne koret, der nu har 40 deltagere, hvilket vid-ner om dygtig ledelse af Grethe Christian-sen.
Det er også værd at bemærke, at der er 3 hold kørende med ølbrygning. Det må for-modes, at de har travlt i øjeblikket med at gøre juleøllet klar.
Den nye aktivitet, der foregår tirsdag aften med spil og andet socialt samvær, er lige-ledes kommet godt i gang.


Frikadellen
De fleste har ikke undgået at bemærke, at vi her i efteråret har haft besøg af hånd-værkere i det lille køkken, i daglig tale kaldt ”frikadellen”, der ligger i forbindelse med cafeen.
Det er et sted, der bruges rigtigt meget, især af madholdet, men det er også der, der brygges øl til den store guldmedalje.
Indretningen og en bedre udnyttelse af rummet har nødvendiggjort en fornyelse af rummet. Ved at sløjfe døren ud til den lille mellemgang er der blevet mere bordplads og plads til en ekstra vask og et komfur. Mon ikke madholdet bliver glade for det bedre køkken. Men om også maden bliver bedre, er en anden sag.

Linedance
Der var i fjor megen rift om cafeen hver tirsdag eftermiddag, hvilket bevirkede, at koret og linedancerne måtte skiftes til bru-ge lokalet.
Linedancerne ville gerne, at de kunne træ-ne hver uge, og ikke hver anden. Løsnin-gen blev, at de fik tilbudt onsdag eftermid-dag i stedet, og det er åbenbart noget, de fleste er tilfredse med, idet tilslutningen er rigtig god.
Det er altid svært at flytte en aktivitet, der gennem flere år er foregået en bestemt dag i ugen, for ellers bliver der rod i kalende-ren. 

 Hjemmesiden

  Rosenlunds aktivitetshus har i den til, det har eksisteret, haft en hjemmeside, og ifølge antallet af dem, der har klikket ind på den, kan man se, at den er besøgt af rigtig mange.

 Her kan man følge med i, hvad der tilbydes af aktiviteter, læse mødereferater, se indlæg og billeder fra diverse Rosenblade, osv.

 

Hjemmesiden blev oprindelig udfærdiget af Johannes Wienberg Larsen og siden videreført af Søren Brogaard.

  Tilbage i efteråret meddelte Søren, at han gerne ville afløses på posten, hvilket nu er sket, idet jobbet er overtaget af Aage Markussen, hvor det er i gode hænder. Aage er i forvejen manden, der står for layout på Rosenbladet

 

 Vi ønsker Aage velkommen til det nye job, og samtidig vil vi gerne udtrykke en stor tak til Søren Brogaard for den store og samvittighedsfulde indsats, han har ydet gennem årene.

  Forårsmarkedet 

 Foråret står for døren og det gør hermed kulminationen på sæsonens aktiviteter.

 Som omtalt andetsteds i bladet afholdes det lørdag d. 6. april kl. 9 – 12.

 

 Et marked som kræver en del forberedelser. Alle holdene, der deltager i udstillingen af årets produkter, skal lige have færdiggjort de sidste detaljer.

 

Ølholdene skal have brygget øl til smagsprøverne, blomsterpigerne skal have lavet påskedekorationer, koret og linedancerne skal have indøvet deres indslag, osv.

  Tombolaen plejer at være et stort trækplaster, og netop i de her tider bliver mange handlende og virksomheder spurgt, om de vil støtte op om begivenheden. Vi håber, de vil tage godt imod indsamlerne, når de tager rundt på besøg. Ligeledes er man velkommen til på privat initiativ, at skænke tombolagevinster, hvis man har noget i overskudslageret.

Vi kan roligt glæde os til forårsmarkedet og man kan tage både børn og børnebørn med, for der er også noget for de yngste.

  Inspirations- og evalueringsdag

Traditionen tro afslutter vi vintersæsonen med at afholde inspirations- og evalueringsdag. Det er i år tirsdag d. 30. april.

  9.00 : Morgenbord med pålæg og ost.

  9.20  : Indlæg ved teamleder for aktivitetsområde syd i kommunen, Lars Østergaard. Han vil bl.a. berette om centrenes værdier, mål og rammer.

  10.00: Evaluering af sæsonen med ris og ros og fremkomst af ideer til nye aktiviteter.

  Tilmelding ved forårsmarkedet og hold ellers øje med opslagene i forhallen.

  Vi er mange, der er plads til flere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.11 | 21:26

jeg er født på Tanderupgaard d.30 maj 1940 og vil gerne vide om der stadig er lanbrug på gården? eller skal stedet bruges til andet formål.

...
05.11 | 17:53

Spændende historie. Er gården i dag privatejet?

...
27.10 | 09:51

Rosenlundcentret er i Sydgaden, Snejbjerg
mvh Søren Brogaard

...
26.10 | 21:34

Hvor ligger det i herning

...
Du kan lide denne side