Træmænd

Træmænd?

 

Træværkstedet

Af Jørgen Simonsen

Det har siden Rosenlunds start været en vigtig del af husets tilbud til Snejbjergs seniorer. For tiden er der to hold i gang, henholdsvis onsdag (vejleder undertegnede) og torsdag formiddag (vejleder Henning Nørgaard).

Fra vores side kan vi kun sige, at det bør mange flere prøve. En dejlig kreativ hobby, og der er plads til flere hold. Der er typisk 5-6 personer på et hold, ofte med meget forskellig erhvervsbaggrund.

Vi drejer og snedkererer en masse forskelligt, bruger vores fantasi og giver gensidig inspiration og vejledning.
Mange har nok allerede ved Forårsmarkedet set ting fra værkstedet, så kom bare og prøv selv.Man kan selv medbringe materialer, rent og tørt træ, og i et vist omfang får vi træemner udefra, desværre mindre end før, da der var træindustri lokalt.
Udover høvlebænk og diverse håndværktøj er værkstedet udstyret med 3 drejebænke, afretter/tykkelseshøvl, rundsav, båndsav, dekupørsav, overfræser, båndpudser, søjlebor og bænksliber.

Altså et ganske alsidigt udstyr med mange muligheder for at arbejde i træ.

For øvrigt er her også prøvet lidt møbelpolstring, idet der er kompressor og hæftepistol, så hermed forslag til en ny aktivitet. 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 10:56

uenig!

...
29.04 | 10:55

det er ok

...
15.09 | 13:58

Vil I skrive at Mads Bille kommer til Højskoleeftermiddag d. 21.9. Og fortæller om sit liv med musik, og der kan max være 45 deltagere.

...
04.07 | 10:57

Jeg er ikke umiddelbart i besiddelse af viden, der kan bekræfte spørgsmålet.

...
Du kan lide denne side