Træmænd

Træmænd?

 

Træværkstedet

Af Jørgen Simonsen

Det har siden Rosenlunds start været en vigtig del af husets tilbud til Snejbjergs seniorer. For tiden er der to hold i gang, henholdsvis onsdag (vejleder undertegnede) og torsdag formiddag (vejleder Henning Nørgaard).

Fra vores side kan vi kun sige, at det bør mange flere prøve. En dejlig kreativ hobby, og der er plads til flere hold. Der er typisk 5-6 personer på et hold, ofte med meget forskellig erhvervsbaggrund.

Vi drejer og snedkererer en masse forskelligt, bruger vores fantasi og giver gensidig inspiration og vejledning.
Mange har nok allerede ved Forårsmarkedet set ting fra værkstedet, så kom bare og prøv selv.Man kan selv medbringe materialer, rent og tørt træ, og i et vist omfang får vi træemner udefra, desværre mindre end før, da der var træindustri lokalt.
Udover høvlebænk og diverse håndværktøj er værkstedet udstyret med 3 drejebænke, afretter/tykkelseshøvl, rundsav, båndsav, dekupørsav, overfræser, båndpudser, søjlebor og bænksliber.

Altså et ganske alsidigt udstyr med mange muligheder for at arbejde i træ.

For øvrigt er her også prøvet lidt møbelpolstring, idet der er kompressor og hæftepistol, så hermed forslag til en ny aktivitet. 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 19:42

Snejbjerg Borgerforening har lanceret en ny hjemmeside for Snejbjerg By, hvor du også finder info om borgerforeningen. Besøg siden her: http://snejbjergby.dk

...
17.11 | 22:23

Hehe. Meget sød fortælling om julemanden fortalt på en meget sjov og beskrivende måde. Mon julemands-kostumer.dk kunne levere en juledragt til denne julemand

...
04.11 | 14:41

Jeg vil gerne tilmeldes bridge

...
14.11 | 21:26

jeg er født på Tanderupgaard d.30 maj 1940 og vil gerne vide om der stadig er lanbrug på gården? eller skal stedet bruges til andet formål.

...
Du kan lide denne side